Welkom , login of registreer
   
 

Over Tolsma Sierbestrating

Welkom op de site van Tolsmasierbestrating.
Bent u toe aan een nieuw terras, oprit, tuinpad, tuinhuis of wat dan ook voor uw tuin, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij hebben op een bedrijfsterrein van ruim 20.000 vierkante meter met een showtuin van ruim 6500 vierkante meter een uitgebreid assortiment kleurrijke sierbestrating van een hoge kwaliteit en uiteraard alleen van de toonaangevende fabrikanten. 

Behalve het grote aanbod welke wij voor u op voorraad hebben kunnen wij met een gerust hart zeggen dat wij ook de scherpste prijzen voeren waarmee u rondom uw huis of kantoor de sfeer kunt creeren zoals u dat wenst.

Wij leveren zowel aan particulieren als aan bedrijven.

Voel u vrij en kom eens geheel vrijblijvend langs om u te laten adviseren en samen met ons deskundig team de mogelijkheden te bekijken voor uw tuin   
 
  
Op ons terrein aan de Bitgumerdijk 32 te Berlikum, kunt u de bestratingmaterialen en andere tuinbenodigdheden zoals tuinmeubelen, tuingereedschap, brievenbussen e.d. bezichtigen in de ruim opgezette showtuin en winkel.

Onze medewerkers staan klaar voor hulp en deskundig advies.
 

Showtuin

Tolsma Sierbestrating Berlikum beschikt  over de grootste showtuin van Noord Nederland.  De showtuin is uiteraard iedere werkdag te bewonderen aan de Bitgumerdijk 32 te Berlikum, kom gerust langs...

Adresgegevens:
Bitgumerdijk 32
9041 CE Berlikum
Tel. 0518 - 460878
 
Openingstijden:
Ma t/m Vrij 8.00 tot 17.00 uur 
Zaterdag 9:00 tot 15.00 uur
 
 
 

 
  BEDRIJFSINFORMATIE
 
  V.O.F. Tolsma Sierbestrating
Bitgumerdijk 32
9041 CE BERLIKUM
T 0518 460878

E info@tolsmasierbestrating.nl   
Contact opnemen
 
 
 


VEILIG BETALEN