Welkom , login of registreer

BEZORGING

De levertijd is (mits voorradig bij onze leveranciers)  7 tot 10  werkdagen na ontvangst van uw betaling.

BEZORGKOSTEN
  • Bij een goederen bedrag van € 00.00 tot € 100.00
  •  zijn de bezorgkosten € 150.00.
  •  Bij een goederen bedrag van €100.00 tot € 200.00
  •  zijn de bezorgkosten € 125.00 .
  •  Bij een goederen bedrag van  €200.00 tot € 1500.00
  •  zijn de bezorgkosten € 100.00
  •  Bij een goederen bedrag boven € 1500.00  is het Franco
Voor de Waddeneilanden en sommige locaties in Zeeland worden de bezorgkosten altijd per levering uitgerekend. Pleeg daarover altijd overleg alvorens te bestellen en te betalen.

LEVERING

De levering van de goederen vindt plaats op het adres van de koper, tenzij partijen schriftelijk een andere plaats van aflevering zijn overeengekomen.

Bezorging vindt uitsluitend plaats in Nederland. Indien bestellingen en betalingen worden ontvangen voor Wadden Eilanden en Zeeland deze vallen buiten de normale bezorgkosten. dan zal de bestelling worden geannuleerd en zullen betalingen worden geretourneerd. 
De levering van de goederen vindt plaats  7 tot 10 werkdagen na het betalen van de geplaatste bestelling, tenzij partijen anders overeengekomen zijn.  
Is levering op de overeengekomen dag niet mogelijk, dan kan  Tolsma Sierbestrating het tijdstip van levering eenzijdig wijzigen, zonder dat hierdoor voor de koper recht op schadevergoeding van enige directe of indirecte schade ontstaat. De levering is voltooid op het moment dat de goederen ter vrije beschikking staan van de koper.

Indien een tijdige levering onmogelijk is als gevolg van overmacht of andere onvoorziene omstandigheden, wordt de levertijd verlengd tot dat moment waarop Tolsma Sierbestrating redelijkerwijze in de gelegenheid is tot levering. Als overmacht zal in ieder geval hebben te gelden natuurgeweld, vorst en staking. Om twijfels en discussies omtrent de betalingscapaciteit van de koper te voorkomen zal Tolsma Sierbestrating bestellingen uitsluitend in behandeling nemen nadat  de koper het volledige bedrag van de bestelling heeft voldaan.

 
 
 

 
  BEDRIJFSINFORMATIE
 
  V.O.F. Tolsma Sierbestrating
Avondsterweg 6
8938 AK LEEUWARDEN
T 058-8442919

E info@tolsmasierbestrating.nl   
Contact opnemen
 
 
 


VEILIG BETALEN